ABC STEP BY STEP вртић на енглеском језику

Step by Step je privatna predškolska ustanova, čiji je program odobren od strane Ministarstva prosvete, za decu od 1 do 7 godina.

Radno vreme je od 7:00 do 18:00 časova.

Prostor u kome se nalazi vrtić je apsolutno prilagođen tome da se deca osećaju vrlo prijatno, a jedna od naših prednosti je ta što se oko naše zgrade nalaze čak tri parka, pa je samim tim i slobodno vreme koje deca provode napolju veoma interesantno.

Ono što nas odvaja od ostalih vrtića je to što Step by Step deci pruža mogućnost da progovore engleski kao maternji i da na engleskom jeziku mogu da izraze sve svoje veštine, znanja i osećanja. Ovaj način učenja je deci veoma brz i lak, a deca engleski brzo progovaraju jer uče kroz igru.

Male grupe su nešto što nas karakteriše, a sve u cilju toga da se svakom detetu poklanja puno pažnje.

Vlasnici Step by Step-a su živeli i diplomirali pedagogiju u Kanadi, tako da se ovaj specijalan program engleskog jezika predaje po severnoameričkom sistemu. To podrazumeva razvoj društvenih, kreativnih i jezičkih veština, kroz igru, učenje, muziku i aktivnosti koje se tematski određuju jednom mesečno. Naši učitelji nisu izabrani samo na osnovu njihovog obrazovanja i odličnog znanja engleskog jezika, već i na osnovu njihovih ličnih osobina i posvećenosti deci.

Iako je koncept Step by Step vrtića da pruži deci mogućnost da uče engleski jezik u okruženju gde je engleski jezik dominantan, ne smemo da zaboravimo da su u tako ranom dobu najvažnije veštine za razvoj deteta društvene veštine: saradnja, samokontrola, samopouzdanje, radoznalost, razumevanje i komunikacija. Učimo da delimo, slušamo pažljivo i vodimo računa jedni o drugima.

Најнижи узраст: 
1 год.
Највиши узраст: 
6 год.
Контакт информације
Део града: 
Нови Београд
Улица: 
Булевар Зорана Ђинђића 87/1. спрат
Телефон: 
011/301-77-90
Телефон: 
011/301-73-09
Телефон: 
066/516-2516
Електронска пошта: 
office@stepbystep.rs

Пратите нас на нашем Јутуб каналу

Tags for ABC STEP BY STEP вртић на енглеском језику