Утисци са излета, летовања, зимовања...

 

Драги родитељи,

Провести јединих десет, у најбољем случају петнаест дана годишње у непроверeном смештају на мору или планини- не само да је ризик него је чиста лудост. Такође отићи напамет негде на излет, у авантуру, на викенд са дететом, без много квалитетних информација, може вас довести у непријатне ситуације.

Интернет и web презентације знатно су смањиле могућност погрешне процене.
Ипак, ми верујемо да је лични доживљај, приватно родитељско искуство, «извештај из прве руке» оно што најверодостојније осликава ситуацију.

Због тога вас позивамо да са другим родитељима поделите своје (позитивне и негативне) утиске, размишљања о концепту летовања и зимовања, излета...(хотел, апартман, камп и др.) и презентујете своју финансијску калкулацију (логику) летовања.

Сигурни смо да ће ове стране спречити понављање грешака, подстакнути родитеље на туре о којима нису ни размишљали, уштедети новац!!!

Своје текстове са фотографијама, које ћемо објавити на сајту, можете слати на e-mail: redakcija@vodiczaroditelje.rs  а своје коментаре на већ постојеће текстове у «додај коментар» на дну стране.

Хвала унапред!

 

Пратите нас на нашем Јутуб каналу