ЛАКО ДО ПРВОГ КОРАКА

ИЗАШЛО ЈЕ ИЗ ШТАМПЕ ДРУГО ИЗДАЊЕ!

НАБАВИТЕ СВОЈ ПРИМЕРАК!

(Инструкције за плаћање за иностранство)
 

Цена књиге и ДВД-ја заједно (одвојено не продајемо) је 890 динара искључиво обичном уплатницом на наш рачун, а затим нам пошаљите или јавите податке електронском поштом  (redakcija@vodiczaroditelje.rs) или телефоном (011/36-11-235, 36-21-849 или 064/223-98-11), јер се дешава да се на изводу банке не виде комплетни подаци (адреса) са уплатнице. Такође можете са уплатницом свратити до нас, ако сте из Београда или у пролазу и преузети примерак. Немате додатних трошкова.

Уколико купујете комплет књига (Кувар за бебе, Лако до првих корака и Лако до првих речи цена комплета те три књиге је 2200 динара, преко једне уплатнице, без додатних трошкова)

ПРИМЕР ПОПУЊЕНЕ УПЛАТНИЦЕ: 

 

 

На стручан и методолошки начин jе представљен прави пут у психо-моторном развоју ваше бебе кроз сва четири триместра у првој години живота. Наше бебе-глумци и физијатар су тај пут учинили узбудљивим и пријемчивим свима које та тема интересује.

 

РЕЦЕНЗИЈА:

Приручник «Лако до првог корака» је подељен у пет поглавља и писан је разумљивим, популарним језиком. Текст је богато илустрован цртежима и фотографијама које чине јасном сваку описану технику. Ово је поуздан информатор за родитеље и медицинске раднике који се баве психомоторним развојем деце у првој години живота и због тога је његов значај велики. Развој детета је систематизован у четири развојне фазе, што нам омогућава да једноставно пратимо дете током прве године живота.
Др Данијела Вукићевић не само да пружа смернице за праћење развоја детета већ читаоцима даје и драгоцена упутства како да одређеним стимулативним играма помогне деци да овладају моторним вештинама примереним њиховом узрасту. Едукација у овој области је веома битна јер се њоме постиже важан циљ: родитељима се даје могућност да са разумевањем прате развој свог детета, као и да се благовремено обрате лекару уколико уоче било каква одступања. На основу свих поменутих карактеристика: концизног и јасног текста, адекватних илустрација, технички и дизајнерски одличне опремљености приручника и ДВД материјала који га прати,
«Лако до првог корака - водич кроз моторни развој беба од рођења до првог корака» - заслужује стручну препоруку.

проф др Ивана Петронић
спец. физикалне медицине и рехабилитације,
Универзитетска дечја клиника у Београду

 

САДРЖАЈ КЊИГЕ И DVD-ја "ЛАКО ДО ПРВОГ КОРАКА" ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ. 

СПОНЗОРИ ИЗДАЊА "ЛАКО ДО ПРВОГ КОРАКА":

 

 

 


 

Пратите нас на нашем Јутуб каналу