Лако до првих речи

ИЗАШЛА ЈЕ ИЗ ШТАМПЕ КЊИГА И ДВД 

"ЛАКО ДО ПРВИХ РЕЧИ"!

(Инструкције за плаћање за иностранство)

  • Набавите свој примерак на већ уобичајен начин:

Цена књиге и ДВД-ја заједно (одвојено не продајемо) је 890 динара искључиво обичном уплатницом на наш рачун, а затим нам пошаљите или јавите податке електронском поштом   (redakcija@vodiczaroditelje.rs) или телефоном (011/36-11-235, 36-21-849 или 064/223-98-11), јер се дешава да се на изводу банке не виде комплетни подаци (адреса) са уплатнице. Такође можете са уплатницом свратити до нас, ако сте из Београда или у пролазу и преузети примерак. Немате додатних трошкова.

Уколико купујете комплет књига (Кувар за бебе, Лако до првих корака и Лако до првих речи цена комплета те три књиге је 2200 динара, преко једне уплатнице, без додатних трошкова)

Пример попуњене уплатнице са бројем нашег рачуна можете видети испод:

 

Коментари

Kupiti knjigu i DVD

Kako se moze naruciti kompleit za inostranstvo. Sve pohvale vasem radu,programi itd. Mnogo pomazete roditeljima, jer i ono sto se zna nije na odmet obnoviti. pozdrav iz Bara Crna Gora

Da li postoji neka procedura

Da li postoji neka procedura za nas iz Banjaluke koji bi htjeli da narucujemo Vase knjige????

Da vam prosledim odgovor...

...pošto je već bilo takvih pitanja: Republika Srpska by Гост - 14.06.2011 - 07:50 Da li je ista procedura uplate/slanja knjige i za Republiku Srpsku ili je nesto drugacija? Nemamo proceduru by admin - 14.06.2011 - 12:56 Na žalost, Republika Srpska je inostranstvo i nemamo nikakvu proceduru za inostranstvo, jer treba platiti u stranoj valuti, a to nam stvara knigovodstvene probleme. Mnogo je bilo takvih pitanja i odgovori su se sveli na to da li imate nekog u Beogradu ili da je u prolazu da kupi za vas i da vam donese ili pošalje nekako. Elektronski sistem plaćanja preko sajtova je još uvek nerazvijen u Srbiji, pa ni to ne pomaže. Izvinjavamo se i trudićemo se da ovo što hitnije rešimo nekako. Pozdrav, web administrator

Lako do prvog koraka

Htela sam da prokomentarišem i izdanje "Lako do prvog koraka", ali nisam mogla na tom linku. To mi je izdanje jako puno značilo. Nakon što sam pogledala sve delove, većinu toga sam pokušala da implementiram u odgoju svoje starije ćerke, a sada to radim i sa sinom. Pomoglo mi je da se osećam opušteno i da se ne brinem ako nešto nije kako bi trebalo (po bakama, dedama, tetkama i svim dobronamernim ljudima!!!!!!) Sve u svemu, da ima ocena 10 dala bih vam je. Želim Vam da što pre izađe novo izdanje, jer je po mom mišljenju ovo izdanje potrebno svim roditeljima. Hvala Vam.

Odlično izdanje

Oduševljena sam knjigom i DVD-om. Svaka čast. Da Vas nema, trebalo bi Vas izmisliti. ;) Dosta od ovoga što sam čula već znam, ali nikad nije na odmet podsetiti se. Ovo izdanje je prekrasan poklon za sve roditelje i njihove bebe.

Пратите нас на нашем Јутуб каналу