СТУДИО ИСКОРАК- Драмски студио

Studio izvođačkih i vizuelnih umetnosti Iskorak osnovan još 1996.godine i jedan je od najstarijih studija koji primenjuje principe i tehnike pozorišne i vizuelne umetnosti u radu sa mladima u okviru neformalnog  obrazovanja. Cilj studija je osnaživanje i razvoj kreativnih potencijala dece i mladih, njihovog kreativnog i kritičkog mišljenja, kulture komunikacije i socijalnih umeća, kao i razvoj samopouzdanja mladih kako u svakodnevnim životnim situacijama, tako i u budućem profesionalnom razvoju.

Rad studija se realizuje kroz različite pozorišne programe i umetničke projekte: radionice, predstave,  performanse, izložbe, javne, scenske i TV nastupe, učešće na festivalima, manifestacije i humanitarne akcije, prezentacije, seminare, kao i zajedničke projekte sa sličnim organizacijama u zemlji i inostranstvu. Studio Iskorak je pokrenut tokom devedesetih sa namerom da kroz umetničke programe podrži mlade koji  odrastaju u teškim društvenim okolnostima. Danas, studio deluje u oblastima kulture, umetnosti, obrazovanja i vaspitanja, sa fokusom na motivаciji mladih zа stalnim sticаnjem novih (sа)znаnjа i  usvаjаnjem kreаtivnih principа i pozitivističkog stava u prevladavanju izazova sa kojima se svakodnevno  suočavaju.

Voditelj i osnivač Studija Iskorak je Diana Kržanić Tepavac, glumica i dramski pedagog, aktivista i predsednik Udruženja za razvoj pozorišta za decu i mlade ASSITEJ Srbija. Radionicu vizuelnih umetnosti vodi Milan Tepavac mr.multimedijalne umetnosti.

http://www.domomladine.org/radionice/dramska-radionica-studija-iskorak/

Контакт информације
Део града: 
Центар
Део града: 
Стари град
Улица: 
Македонска 22
Улица: 
www.facebook.com/studioiskorak
Улица: 
e-mail: diana.dkt@gmail.com

Пратите нас на нашем Јутуб каналу

Tags for СТУДИО ИСКОРАК- Драмски студио