Aktuelni oglasi

HELEN DORON школe страних језика

http://helendoron.rs/

Besplatan call centar 0800/333-000

 Helen Doron Teen English

Helen Doron metoda učenja engleskog po principima učenja maternjeg jezika poznata je u Srbiji kao jedna od metoda koja uključuje decu od najranijeg do tinejdž uzrasta.


Škola engleskog Helen Doron

Helen Doron je licencirana metoda učenja engleskog jezika popularna širom sveta. U Srbiji postoji već 14 godina i funkcioniše u Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Bečeju, Pančevu, Šapcu i Beogradu.


Школа “Хелен Дорон” - енглески и за бебе

Школа енглеског језика “Хелен Дорон” развија курсеве енглеског језика и за бебе! У оквиру Early English програма, и
тромесечне бебе, уз интензивну асистенцију својих родитеља, могу да почну са учењем енглеског језика као матерњег. 

Тинејџери узраста од 13 до 18 година пролазе 4 нивоа учења енглеског. Интензивне вежбе граматике, подстицање дискусија и разрада тема које тинејџере занимају. На крају је пријављивање за полагање за један од међународно признатих сертификата."

"Helen Doron Early English" је јединствен метод учења енглеског језика као матерњег и предвиђа богат вишегодишњи програм за децу од 3 месеца до 14 година.  

Метод Helen Doron Early English у Србији:

У Србији је овај метод учења енглеског језика као матерњег почео да се примењује у београдској школи “Bee Beep” пре 14 година. Данас по овом методу осим у Београду, енглески језик као матерњи уче деца и у Новом Саду, Суботици, Зрењанину, Панчеву, Шапцу...http://helendoron.rs/

Besplatan call centar 0800/333-000

Контакт информације
Телефон: 
Besplatan call centar 0800/333-000

Пратите нас на нашем Јутуб каналу

Tags for HELEN DORON школe страних језика